Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

ADD Bandırma Şubesi'nin yeni başkanı Uğur Kayaalp

ADD Bandırma Şubesi

21 yıllık başkan Melih Çınar'ın vefatıyla boşalan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şube Başkanlığına Uğur Kayaalp getirildi.

21 yıllık başkan Melih Çınar’ın vefatıyla boşalan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şube Başkanlığına Uğur Kayaalp getirildi. Yönetim kurulu, kendi arasında gerçekleştirdiği toplantının ardından, Çınar’ın yerine, yedek üyelerin ilk sırasında bulunan Nilay Oygur’u yönetim kuruluna alırken, başkanlığa Uğur Kayaalp’i seçti. Yeni görev paylaşımına göre başkan yardımcılığını Meral Dündar, yazmanlığı Sadullah Batur, saymanlığı Öznur Gökkuş üstlenirken, Nilay Oygur, Hülya Denizcioğlu, Leyla Çetin, Necmettin Tuncay ve Hasan Kartal da üye olarak görev yürütecek.
CUMHURİYETÇİ PARTİLER İŞBİRLİĞİ YAPMALI
ADD Bandırma Şubesi’nin yeni başkanı Uğur Kayaalp, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, önümüzdeki dönem gerçekleştirecekleri bazı çalışmalar hakkında da bilgi verirken şunları söyledi:
“Yönetim kurulumuz, uzun yıllar saygıdeğer başkanımız Melih Çınar ile birlikte görev yapan deneyimli isimlerden oluşmaktadır. Elbette ki değerli hocamızın yerini ve boşluğunu doldurmak kolay değildir. Kendisi, ömrünü Atatürk’ün ilke ve devrimlerine adamış, duruşu kişiliğiyle herkese örnek olmuş, yazıları ADD’nin tüm şubelerinde ders alınması amacıyla okutulan, sadece Bandırma’da değil, tüm Türkiye’de sevgi ve saygıyla anılan duayen bir başkandır. Gerçekleştirdiği çalışmalarla gerek kentimizde, gerekse ülkemizde çağdaşlaşma ve aydınlanma sürecine büyük katkılar sağlayarak başarı çıtasını çok yükseklere taşımıştır. Onun ardından göreve gelen bizler, bu başarı çıtasını hiç düşürmeden, tüm özveri ve çabalarımızla Kemalist ülkünün yaşamın her alanında tekrar var olması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadelede yanımızda yer alarak desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimiz ve halkımıza teşekkür ediyoruz.”
Kayaalp, 7 Haziran genel seçimlerinde, cumhuriyetin çizgisinde bulunan partilerin işbirliği yapmasını istediklerini vurgulayıp bunu sağlamak için Bandırma’daki partileri de gezerek girişimlerde bulunacaklarını belirtirken, “Bugün, Anayasa değişikliği yapılmak isteniyor. Bu değişiklik düşüncesi, ülkenin bölünmez bütünlüğüne saldırı anlamına geliyor” dedi.
KAYAALP KİMDİR?
ADD Bandırma Şubesi’nin yeni başkanı Uğur Kayaalp, 4 Ocak 1970’te, İstanbul’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul’da bitirdi. Uludağ Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü’nden mezun olan Kayaalp, güney bölgesinde, turizm sektöründe çalıştıktan sonra 20 yıl önce Bandırma’ya geldi. Annesi Bandırmalı olup önceki yıllarda vefat eden züccaciyeci Evrens Erkal’ın yeğeni bulunan Kayaalp, Melih Çınar’ın başkanlığındaki ADD yönetim kurulunda yazmanlık görevini sürdürüyordu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı